Πώληση Μονοκατοικία, Nueva Helvetia, Colonia, Ουρουγουάη, Colonia Española

Πώληση - Cod. 29675

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 156 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 1

Ananda είναι ένα όμορφο εξοχικό σπίτι με 156m2 του ζωτικού χώρου, 40m2 πισίνα, στεγάζεται σε ένα εντυπωσιακό 6ha οικόπεδο με δική δάσος από ευκαλύπτους της στην ειδυλλιακή Colonia, Ουρουγουάη βρίσκεται.



εξοπλισμός
Κατά την κατασκευή αυτού του σπιτιού, στις αρχές του 2000, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ποιότητα και την αρμονική και πολύ ευρύχωρο σχεδιασμό.

 

Κέντρο της βίλας είναι ένα μεγάλο σαλόνι με ανοιχτή οροφή. Χωρίζεται σε έναν καναπέ με τζάκι, ευρύχωρη τραπεζαρία και ένα μπαρ, το οποίο συνδέει το σαλόνι με την κουζίνα. Από το σαλόνι είναι προσβάσιμο μέσω ενός διαδρόμου στα υπνοδωμάτια.

 

Και τα τρία υπνοδωμάτια έχουν εντοιχισμένες ντουλάπες. Το master υπνοδωμάτιο με en suite μπάνιο διαθέτει επίσης μια φινλανδική σάουνα, καθώς και υδρομασάζ.

 

Το σπίτι περιβάλλεται από μια γκαλερί με διαφορετικούς τομείς τοποθεσία. Μια μικρή ξύλινη γέφυρα οδηγεί στην πισίνα με βεράντα. Γωνιακή μετατόπιση πίσω από το σπίτι υπάρχει ένα άλλο κτίριο, το σπίτι μπάρμπεκιου. Εκτός από την τυπική urugaischen μπάρμπεκιου κοινή αίθουσα, περιλαμβάνει ένα γκαράζ με χώρο για 2 αυτοκίνητα και ένα ξεχωριστό μπάνιο με δημοσιονομικά θέματα.

 

Το οικόπεδο έχει έναν εκπρόσωπο είσοδο και μια πλαϊνή είσοδο, που βρίσκονται στα δύο άκρα του ακινήτου και ως εκ τούτου δεν θα πρέπει να υπονομεύουν την πραγματική έκταση του κήπου. Το περιποιημένο κήπο ήταν που πολύ όμορφα και άνετα. Στο οικόπεδο πάνω από 100 είδη δένδρων και θάμνων φυτεύτηκαν, ως βιολογικά φρούτα και λαχανικά στον κήπο.

 

Τα κτίρια που θερμαίνεται από μια θερμάστρα αερίου σε όλα τα δωμάτια είναι καλοριφέρ. Η παροχή πόσιμου νερού είναι αυτάρκης.


τοποθεσία
5 χιλιόμετρα απόσταση από τις απόμερες παραλίες του Ρίο ντε λα Πλάκα, 109 χιλιόμετρα από το Μοντεβιδέο, 70 χλμ. Για να Colonia del Sacramento και από εκεί 1 ώρα με το πλοίο στο Μπουένος Άιρες


άλλος
Η βίλα πωλείται σε ιδιώτες. Δεν υπάρχουν πρόσθετες αμοιβές μεσιτείας. Όσοι ενδιαφέρονται είναι περαιτέρω πληροφορίες, με τη μορφή ενός ενημερωτικού φυλλαδίου με κατόψεις και πρόσθετες εξηγήσεις.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB