Πώληση Κτήριο , Jaureguiberry, Canelones, Ουρουγουάη, Calle Berna

Πώληση - Cod. 38574

  • Τύπος: Κτήριο
  • Περιοχή: 2210 m²
  • Αριθμός δωματίων: 18
  • Όροφος: 1

Αυτή η κατοικία 5 ½ Zr είναι οικοδομήσιμη και οικολογική, με διπλή όψη τοιχοποιίας και ενδιάμεση μόνωση, ενδοδαπέδια θέρμανση και ηλιακό σύστημα στην οροφή για θέρμανση νερού, διαθέτει επίσης δύο ξεχωριστά, ευρύχωρα μπάνια με τουαλέτα, νιπτήρα, ντους, Θήκη πετσέτας θερμαινόμενη και μπάνιο με zuzügl. Μπανιέρα, όλα τα καλύμματα σε γρανίτη.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επίσημη ιστοσελίδα της Casa Picaflor!
Η κουζίνα είναι ανοιχτή στο σαλόνι και το καθιστικό, μοντέρνα και επίσης πολύ ευρύχωρη και λειτουργική. Αέριο εστία, πλυντήριο ρούχων, πλυντήριο ρούχων και κάλυψη γρανίτη και μπαρ πρωινού με ενσωματωμένο. Διαδίκτυο και δορυφορική τηλεόραση είναι φυσικά. Στην επέκταση, με άμεση πρόσβαση στο σπίτι, υπάρχει το γκαράζ, ο χώρος για ένα όχημα, διαθέτει επίσης ένα θερμοσίφωνα 400 λίτρων και τα εξαρτήματα θέρμανσης. Όλα τα δωμάτια είναι φωτεινά, ηλιόλουστα και διαθέτουν παράθυρα αλουμινίου, ορισμένα με διπλά τζάμια. Όλα τα δωμάτια του σπιτιού είναι πλακάκια με κεραμικές πλάκες. Η βεράντα είναι καλυμμένη και εξοπλισμένη με ενσωματωμένο μπάρμπεκιου (Parrilla). Στο κτίριο υπάρχει εξωτερική ντουζιέρα (κρύο και ζεστό νερό), σύστημα άρδευσης κήπου και το εργαστήριο, ενσωματωμένο με ένα σύγχρονο σύστημα άντλησης νερού, το οποίο επιτρέπει την προώθηση και ανεξαρτησία του δικού τους πόσιμου νερού και δύο δεξαμενές νερού 2000 λίτρων. Το σπίτι έχει υψηλή ποιότητα ζωής!

3 μεζονέτες (χτισμένα το 2009), μπανγκαλόου με στυλ κτιρίου, το καθένα με 2 δίκλινα υπνοδωμάτια και 2 μπάνια με τουαλέτα, νιπτήρα, ντουζιέρα, κάλυψη από γρανίτη, πλήρως εξοπλισμένη σαλοκουζίνα με κάλυμμα από γρανίτη, δορυφορική τηλεόραση, σύνδεση στο Internet. Τα 3 ημιτελικά σπίτια βρίσκονται στην ίδια ιδιοκτησία με την κύρια κατοικία, αλλά είναι χωριστά περιφραγμένα και είναι το κύριο σπίτι σε μικρή απόσταση. Ένα ημι-ανεξάρτητο σπίτι έχει εμβαδόν 140 τετραγωνικών μέτρων, κατασκευασμένο με διπλή επένδυση τοίχου, ενδιάμεση μόνωση και φωτιστικά αλουμινίου. Μερικώς με διπλά τζάμια. Άμεση πρόσβαση στον κήπο, (με σύστημα άρδευσης) Αίθριο με μπάρμπεκιου, Τα μπανγκαλόου είναι πλήρως επιπλωμένα. Επιπλέον, το σύστημα έχει τη δική του σύνδεση νερού (πόσιμο νερό). Τα μπανγκαλόου μπορούν να κατοικηθούν ειδικά ή να φέρουν ως δημοφιλές ακίνητο μίσθωσης καλή ετήσια απόδοση.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB