Πώληση Άλλο (Αγροτεμάχια), Punta del Diablo, Rocha, Ουρουγουάη, Bosques de la Viuda

Πώληση - Cod. 28872

  • Τύπος: Άλλο (Αγροτεμάχια)
  • Περιοχή: 2580 m²
  • Αριθμός δωματίων: 0
  • Όροφος: 0

5 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ - ΕΥΚΑΙΡΙΑ

5 οικόπεδα μαζί πωλούνται στην Punta del Diablo, που βρίσκεται στα δάση της χήρας.

παρθένα, ήσυχη και πολύ δασώδη περιοχή με δάσος από ευκαλύπτους που βρίσκεται στην χήρα, με μεγάλες δυνατότητες για την ανάπτυξη και την ανάκαμψη και ότι δεν έχει ακόμη αξιοποιηθεί. Ιδανικό για επενδύσεις σε ακίνητα, με τη δυνατότητα ενός θαλάσσιου αγρόκτημα. Οι λόγοι είναι μόλις λίγα λεπτά από τη θάλασσα και από τη Μαύρη Λιμνοθάλασσα.

Ακριβής τοποθεσία: ολόκληρη η κεφαλή της Manzana 449 ηλιακή 15, 16, 17, 18, 19, με συνολική έκταση 2580 μ2 προς πώληση. Εντός της κλασματοποίησης Parque Santa Teresa του Κομπολογιού.

Προσβασιμότητα: Είναι 450 μέτρα από τη Route 9 και 160 μέτρα από Punta del Diablo εναλλακτική λύση για την είσοδο. Επί του παρόντος, το πλησιέστερο ανοικτό δρόμο είναι 90 μέτρα από τη γη.

Ευκαιρία: Προς το παρόν ανοικτό δρόμο πλησιέστερο φτάνει 100 μέτρα από την ηλιακή και είναι σε μια περιοχή άκρη του διαβόλου, που παραμένει παρθένα και δεν είναι πολύ αστικοποιημένη, καθιστώντας τους έτσι μια ελκυστική επενδυτική ευκαιρία καθώς η τιμή θα αυξηθεί σημαντικά με το χρόνο, όταν η περιοχή αρχίζει να αναπτύσσεται περισσότερο, επιτρέποντάς σας να μπείτε σήμερα μία από τις πιο αναπτυγμένες περιοχές της Ουρουγουάης, με πολύ χαμηλή αρχική επένδυση. Επί του παρόντος, τόσο ο δρόμος, το φως και το νερό είναι πολύ κοντά στον ήλιο, μόλις 100 μέτρα μακριά.

Όλα τα έγγραφα και οι φόροι είναι μέχρι σήμερα, η ετήσια συνεισφορά καταβάλλεται μέχρι το τέλος του έτους ον. Η ετήσια εισφορά που καταβάλλεται από της γης είναι πολύ χαμηλή, διότι τα πρότυπα ενωμένη.

Πρόσθετες παρατηρήσεις:
1- Η τιμή είναι η τιμή για τα 5 εδάφη
Οι 2-Δεν swaps αποδεκτή.
Οι 3-Τα εδάφη που πωλούνται μαζί και όχι χαλαρά.
4 Η αναγραφόμενη τιμή είναι η τιμή τοις μετρητοίς.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB